top of page

Binnenschilderwerken

Uw interieur opfrissen met een kwalitatief likje verf? Het is een eenvoudige en snelle manier om van uw huis de thuis te maken waarvan u altijd droomde of om eindelijk de afwerking van uw nieuwbouwwoning aan te vatten. Kwalitatief binnenschilderwerk geeft uw woning een ander gevoel van thuis komen.

Voor elk werk een persoonlijke en aangepaste aanpak

Welke ruimte u ook wil aanpakken, wij hebben de juiste gemotiveerde mensen in huis met de juiste productkennis om van ieder binnenschilderwerk project een succes te maken. Badkamers, traphallen, woonkamers, kinderkamers,... iedere ruimte in uw woning heeft een eigen karakter en functionaliteit. Hier weten wij raad mee. In combinatie met een professioneel kleuradvies kunnen wij uw droom realiseren voor ieders budget. Binnenschilderwerken zijn immers onze specialiteit.

Kwaliteit is prioriteit

Het eindresultaat van uw binnenschilderwerk is voor ons de belangrijkste maatstaf voor onze kwaliteit en moet steeds geheel in de verwachting liggen van uw wensen. Hiervoor werken wij enkel met hoogstaande verfmerken.

Ook ons team wordt op regelmatige basis opgeleid om de nieuwste technieken en producten goed te beheersen.

uitvoering met de grootste zorg

 

Omdat wij kwalitatief hoogstaand werk hoog in het vaandel dragen zetten wij sterk in op netheid op de werkplaats. We willen er dan ook steeds voor zorgen dat u als klant geen kopzorgen heeft. Onze schilders werken snel en efficiënt met een bijzondere aandacht voor het juist afdekken van alle vloeroppervlakken en meubels om geen verfspatten te creëren.

Alle afdekmateriaal en lege verpakkingen worden ook door ons terug meegenomen.

Plamuurwerken

Schilderen van muren

Schilderen van houtwerk

Schilderen van trappen

Schilderen van vloeren

Vernissen

Vertel ons over jouw droomproject zodat wij het kunnen realiseren

sigma logo.jpg
1544705348970_edited_edited_edited.jpg
boss.png
keim logo.png
bottom of page