top of page

Buitenschilderwerken

Elk huis heeft een eigen karakter, een eigen uitstraling en een eigen identiteit. Het vertelt een verhaal over de mensen die er leven, eten en slapen. Onze gevels stralen karakter uit maar verdienen ook verfraaiing en bescherming tegen de weersinvloeden. Dit kunnen we bereiken met kwalitatieve buitenschilderwerken.

Ons team van gespecialiseerde medewerkers staan je graag bij in het verwezenlijken van jouw buitenschilderwerken. Zowel de eindafwerking van jouw nieuwbouwwoning als van een karaktervolle oude woning nemen wij graag onder handen.

Voor elk werk een persoonlijke en aangepaste aanpak

Welk deel van uw buitengevel u ook wil aanpakken, wij hebben de juiste gemotiveerde mensen in huis met de juiste productkennis om van ieder buitenschilderwerk project een succes te maken. Metselwerk, beton, houtwerk, iedere ondergrond heeft een eigen aanpak nodig. Hier weten wij raad mee. In combinatie met een professioneel kleuradvies kunnen wij uw droom realiseren voor ieders budget.

Kwaliteit is prioriteit

Het eindresultaat van uw buitenschilderwerk is voor ons de belangrijkste maatstaf voor onze kwaliteit en moet steeds geheel in de verwachting liggen van uw wensen. Hiervoor werken wij enkel met hoogstaande verfmerken.

Ook ons team wordt op regelmatige basis opgeleid om de nieuwste technieken en producten goed te beheersen.

Uitvoering met de grootste zorg

 

Omdat wij kwalitatief hoogstaand werk hoog in het vaandel dragen zetten wij sterk in op netheid op de werkplaats. We willen er dan ook steeds voor zorgen dat u als klant geen kopzorgen heeft. Onze schilders werken snel en efficiënt met een bijzondere aandacht voor het juist afdekken van alle oppervlakken om geen verfspatten te creëren.

Alle afdekmateriaal en lege verpakkingen worden ook door ons terug meegenomen na afloop van uw buitenschilderwerk.

Pleisterwerk herstellen

Schilderen van gevels

Schilderen van houtwerk

Vertel ons over jouw droomproject zodat wij het kunnen realiseren

sigma logo.jpg
1544705348970_edited_edited_edited.jpg
boss.png
keim logo.png
bottom of page