top of page

Decoratieve technieken

Jouw interieur voorzien van een echte Eye-catcher waarmee je indruk maakt op iedereen? Het kan perfect met een decoratieve techniek. Wij zetten allerhande decoratieve technieken met echt vakmanschap!

of het nu gaat over een speciaal behang of een decoratieve schildertechniek, wij hebben de know-how in huis.

Voor elk werk een persoonlijke en aangepaste aanpak

Onze projectmanager staat jou graag bij in de begeleiding van jouw keuze met het demonstreren van stalen, het uitleggen van het te bereiken effect en het finaal zetten van de decoratieve techniek.

Van elke techniek zijn wij in het bezit van een uitgebreide stalen-collectie die we graag ter beschikking stellen van onze klanten.

Kwaliteit is prioriteit

Het eindresultaat is voor ons de belangrijkste maatstaf voor onze kwaliteit en moet steeds geheel in de verwachting liggen van uw wensen. Hiervoor werken wij enkel met hoogstaande verfmerken.

Ook ons team wordt op regelmatige basis opgeleid om de nieuwste technieken en producten goed te beheersen.

uitvoering met de grootste zorg

 

Omdat wij kwalitatief hoogstaand werk hoog in het vaandel dragen zetten wij sterk in op netheid op de werkplaats. We willen er dan ook steeds voor zorgen dat u als klant geen kopzorgen heeft. Onze schilders werken snel en efficiënt met een bijzondere aandacht voor het juist afdekken van alle vloeroppervlakken en meubels om geen verfspatten te creëren.

Alle afdekmateriaal en lege verpakkingen worden ook door ons terug meegenomen.

Claystuc

Ice

Metallic Chic

Aqua Sensa

Mortex

Stucco puro

Vertel ons over jouw droomproject zodat wij het kunnen realiseren

boss.png
logo-arte.jpeg
stoopen-en-meeus-logo.png
orac logo.png
bottom of page