top of page

Over ons

Bayer projecten en D&P Painting verzorgen samen al meer dan 40 jaar allerhande binnen- en buitenschilderwerk. Hiervoor doen wij beroep op onze gespecialiseerde teams. Vandaag zijn wij met 35 schilders en 3 projectmanagers actief op de markt. We zijn een bedrijf dat nog steeds verder groeit en zijn ook volop op zoek naar nog meer gespecialiseerd eigen personeel.

Onze projectmanagers zijn het eerste aanspreekpunt voor al onze klanten, hij zorgt ervoor dat alles volgens jullie wensen en vooropgestelde planning verloopt.

Onze gespecialiseerde teams verzorgen alle stappen die nodig zijn om tot een perfect eindresultaat te komen.

over ons.jpg

Hoe gaan we te werk

Bezoek projectmanager

onze projectmanager zal samen met u jouw plannen bespreken en alle opmetingen doen om een juiste offerte te kunnen opmaken.

Visueel project

Opmaak offerte & bespreken opties

Na het plaatsbezoek zal er een offerte worden opgemaakt samen met een technisch advies op basis van de vaststellingen en eisen van de klant.

Start van de werken

De werken zullen steeds aanvatten volgens de vooropgestelde planning. Alle stappen zullen nauwgezet uitgevoerd worden volgens uw wensen.

schilder-offerte-ut.jpg

The Finishing

Touches

Nadat de werken zijn uitgevoerd en alles is schoongemaakt zal de projectmanager een oplevering voorzien met u waar eventuele opmerkingen opgelost worden.

435_EDGAR_161.jpg

Onze kwaliteitsgarantie

Omdat wij graag tevreden klanten hebben, staan wij uiteraard garant voor onze kwaliteit. Door de jaren ervaring van de zaakvoerder en projectmanager zal er steeds voor de start van de werken een grondig onderzoek gedaan worden op de ondergrond naar verenigbaarheid met het gewenste resultaat.

Door de nauwe samenwerking m:et verschillende verfproducenten kunnen we op buitenschilderwerk tot 10 jaar garantie aanbieden zonder meerkost voor de klant omdat wij werken via technische adviezen.

Bij binnenschilderwerken laten wij steeds een beperkte hoeveelheid verf na bij onze klanten zodat er nadien eventueel nog kleine retouches kunnen gedaan worden.

Vertel ons over jouw droomproject zodat wij het kunnen realiseren

sigma logo.jpg
1544705348970_edited_edited_edited.jpg
boss.png
keim logo.png
bottom of page