top of page

Raamdecoratie

Raamdecoratie is de finishing touch die u geeft aan uw interieur. Of u nu kiest voor stoffen overgordijnen, stores of shutters, ze hebben allen een eigen invloed op de uitstraling van uw woning. De juiste raamdecoratie geeft uw huis een andere uitstraling.

Bij ons doen wij het volledige proces in eigen huis, het opmeten, u bij staan in de beste keuze voor uw interieur en het plaatsen van de raamdecoratie.

Ook bieden wij een ruim gamma aan binnenzonwering aan.

voor al onze raamdecoratie werken wij samen met vaste leveranciers en kunnen wij inspelen op ieders budget.

Voor elk werk een persoonlijke en aangepaste aanpak

Van advies over de te gebruiken raamdecoratie tot uiteindelijke plaatsing, alles wat daartussen valt nemen we voor onze rekening.

Hiervoor stellen we een uitgebreide collectie aan staalboeken ter beschikking van onze klanten en doen we beroep op onze vaste binnenhuisarchitecte. 

Kwaliteit is prioriteit

Het eindresultaat van uw raamdecoratie is voor ons de belangrijkste maatstaf voor onze kwaliteit en moet steeds geheel in de verwachting liggen van uw wensen. Hiervoor werken wij enkel met hoog aangeschreven fabrikanten.

Ook ons team wordt op regelmatige basis opgeleid om de nieuwste technieken en producten goed te beheersen.

Uitvoering met de grootste zorg

 

Omdat wij kwalitatief hoogstaand werk hoog in het vaandel dragen zetten wij sterk in op netheid op de werkplaats. We willen er dan ook steeds voor zorgen dat u als klant geen kopzorgen heeft. Onze plaatsingsdienst werkt efficiënt met een bijzondere aandacht voor kwaliteit en afwerking.

Advies

Opmetingen

Plaatsing

Vertel ons over jouw droomproject zodat wij het kunnen realiseren

luxaflex_logo.png
diaz.png
copahome225x225.jpg
bottom of page